Sommeråbent i dit kulturhus

• Lørdag  10 - 17
  • Bemandet åbningstid 10 - 14
  • Søndag lukket

Besøg dit kulturhus og bibliotek
Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden og Brøndbyvester Bibliotek har åbent hele sommeren. På udvalgte solskinsdage kan du være heldig at møde STRANDBIBLIOTEKET ved vandet, hvor sommerglade bibliotekarer uddeler gratis materialer. På biblioteket er der selvfølgelig masser af inspiration til din sommerlæsning, og som altid har vi avisen klar til dig i læsehjørnet og både spil og film på hylderne.

Alle tre huse har et skønt legehjørne for de mindste fyldt med de bedste bøger til sommerhyggen. For skolebørn mellem 7-14 år er der mulighed for at deltage i den landsdækkende læsekampagne SOMMERBOGEN fra fredag den 15. juni til lørdag den 25. august, hvor der er lækre præmier på højkant! Lørdag den 25. august kl. 11.00-13.00 er der afslutningsfest for SOMMERBOGEN I Brønden med animationsfilmen JUNGLEBANDEN, popcorn, konkurrencer og lodtrækning om præmier mellem de afleverede Læsebeviser fra alle tre biblioteker.

I BiFFEN i Brønden er der gratis film for alle aldre. Kom til SENIORBIO onsdag den 11. juli og onsdag den 8. august kl. 11.00 og kl. 13.30. Hver lørdag fra den 7. juli til den 11. august kl. 13.00 kan du sende ungerne til SOMMERFERIEFILM for børn mellem 7-12 år, og lørdag den 28. juli kl. 10.30 er der BAMSEBIO for børn mellem 2-6 år.

Gratis billetter på oplevbrondby.dk

Torsdag den 5., 12. og 19. juli kl. 13-15 er der SPROGCAFÈ i Brønden, hvor vi hygger os over en kop kaffe og snakker sammen, så vi får øvet at tale og forstå dansk på en afslappet måde. Det er gratis, alle er velkomne, og der er ingen tilmelding.

Sidst men ikke mindst er der Sommerkoncert med Phil Wiggins Duo & George Kilby Jr. i Kulturhuset Kilden den 31. juli kl. 19.30. Billetten koster 100 kr. Køb den lige her.

Vi glæder os til at se dig!

22/06/2018