Billeder fra en fantastisk kulturnat
Villain State of Mind på scenen i Brønden 6. okt 2017

Den 6. oktober '17 blev der afholdt Kulturnat i Brøndby for tredje år. Endnu en gang en aften med kulturelle oplevelser og fest i gaden for store og små. En stor tak til alle de frivillige, foreninger samt virksomheder, personale og gæster, der alle har været med til at gøre denne mindeværdige aften mulig.

Aktiviteterne var fordelt over hele Brøndby, både inde og ude, fra Brøndby Strand over Stadium og Rådhuset til Brøndbyøster.

Læs også artiklen "Kultur i alle former og farver" i Folkebladet af Heiner Lützen Ank.

Billeder fra Brøndby Kulturnat 2016

Spadestik til kulturens træ - Kulturnat 6. okt. 2017
Rådhuset: Borgmester Kent Max Magelund og formand for Kulturudvalget Steen Andersen tager det første spadestik til kulturens træ.

Tatoveringer ved Sminketeatret, Brønden 6. okt. 2017
Brønden: Til stor glæde for mange børn og unge, kunne man få lavet flotte tatoveringer hos Sminketatret.

Fiskedam i Kilden - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: Fiskedammen og lykkehjulet var velbesøgt og til stor begejstring for de yngste.

Villain State of Mind på scenen i Brønden 6. okt 2017
Brønden: Villain State of Mind gav et energifyld danseshow.

Villain State of Mind Danseworkshop i Brønden 6. okt 2017
Brønden: Stor aktivitet til Danseworkshop med Villain State of Mind i Brønden. Foto: Hina Butt

Lysinstallation ved Kilden - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: "Den Forunderlige Nattehave" kunne opleves ved Kilden på Nygårds Plads. Lysinstallationen fyldte hele pladsen og der var VJ-show på en af husgavlene.

Brøndby Strand Spejderne ved Brønden 6. okt. 2017
Brønden: Uden for Brønden var der spejdersjov sammen med Brøndby Strand Spejderne.

Sæbebobler ved Miljøstationen - Kulturnat 6. okt 2017
Genbrugsstationen: Sjov med kæmpe sæbebobler ved Gengrugsstationen.

Jazz til maden 6. okt. Kulturnat 2017
Brønden: Kurt Jensen og hans Jazz Seranaders leverede Jazz til maden. Arrangeret af Brøndby Jazzklub

Slalom-løb i Sportsbyen ved Stadion - Kulturnat 6. okt 2017
Sportsbyen: Slalom-løb ved Stadion / Brøndby Gymnasium.

Lysinstallation ved Brønden 6. okt. Kulturnat 2017
Brønden: Lysinstallation ved Brønden / Brøndby Kulturnat 2017

Kajakker i svømmehallen - Kulturnat 6. okt. 2017
Horsedammen: Her kunne man prøve kræfter med blandt andet kajakker, optimistjoller og "vandbobler" i svømmehallen på Nørregård.

Klassisk Persisk Musik orkester
Man kunne opleve Klassisk Persisk Musik i både Kilden og Brønden til Kulturnat 6. okt 2017. Billedet er taget i Brønden.

Brætspil - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: Flere kiggede forbi brætspilsbordet i Kilden, hvor man bl.a. kunne prøve tre af årests vindere af Guldbrikken 2017.

Kammermusik af elever fra Brøndby Musikskole - Kulturnat 6. okt. 2017
Brønden: Fuld koncentration, da dygtige elever fra Brøndby Musikskole leverede kammermusik. Foto: Hina Butt

Ordleg: Ødelæg en bogtitel med ét ord - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: Biblioteket i Kilden bød på ordleg: Ødelæg en bog med ét bogstav.

Børn fotograferet med Postmand Per
Brønden: Efter showet kunne man få taget billeder med Postmand Per. Foto: Hina Butt

Børn i legeland i Kilden - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: Sjov og leg i børnebiblioteket.

Afslutningkoncert i Brønden / Kulturnat 6. okt. 2017
Brønden: Afslutningkoncert i Brønden leveret af Brøndby Musikskoles to store orkestre.

Lirekasse-lir foran Kilden - Kulturnat 6. okt. 2017
Kilden: Lirekasse-lir foran kulturhuset.

Festfyrværkeri Kulturnat 6. okt. 2017
Brøndby Fjernvarme stod for festfyrværkeri flere steder i kommunen, blandt andet ved Kulturhuset Brønden.

09/10/2017

Se også