Prisbelønnet blues-rock fra Glasgow kommer til Brøndby
King King

I løbet at bare fem-seks år har Glasgow-bandet King King formået at manifestere sig selv som et af de hotteste britiske blues-rock bands. Med de to albums, Take My Hand (2011) og Standing In The Shadows (2013), har bandet modtaget Best Album og Best Band priser i den ikoniske British Blues Awards i både 2012 og 2014. I 2015 udkom King King’s tredje studiealbum.

Fredag den 1. april 2016 kan King King opleves i Kulturhuset Kilden. Der er lagt an til en særegen musikalsk oplevelse. Direkte fra hjertet og leveret med sand passion, formår King King’s unikke blues-rock at krydse kontinenter uden kliché. Det er ikke til at tage fejl – her er tale om dynamisk og sjælfuld blues-rock af allerfineste karat, direkte fra Glasgow. Kritikerne udtaler:

“King King were electric….blues rock at its best. They are in a league of their own, superlative sound, suberb musicianship”
 - Liz Aitkin, Blues Matters

"They’ve nailed it. Aced it. Knocked it out of the park, just as you knew they would.... King King are the hottest draw in British blues-rock."
 - Henry Yates, Classic Blues Rock

Video: King King - Rush Hour [Live at Wembley]

Der er ingen tvivl om at Glasgow-bandet nok skal sørge for at man får håret blæst godt igennem. Har du lyst til en aften med fuldt blus på forstærkerne, så er det i Kulturhuset Kilden du skal være denne aften.

King King består af: Alan Nimmo (vocals/guitar), Bob Fridzema (keys), Lindsay Coulson (bass), Wayne Proctor (drums)

Billetter: 125 kr. på www.oplevbrondby.dk

17/03/2016