The Last Waltz - Uhrban Stöjband & Friends gæster Kilden
The Last Waltz, 18. marts, Kulturhuset Kilden

Fredag den 18. marts kommer Uhrban Stöjband & Friends til Brøndby med deres livsbekræftende hyldestkoncert – The Last Waltz – verdens måske bedste koncertfilm af samme navn. Her vil der blive mulighed for at opleve musik af The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison, Neil Diamond og mange flere.

Efter stor på succes på landets spillesteder og festivaler drager det 14 mand store orkester på endnu en turne, og denne gang gæster de Kulturhuset Kilden i Brøndby. Orkestermester Mikkelsen udtaler: "Vi glæder os helt vildt. Koncerten er den sidste på turen, så publikum kan forvente et orkester, der sitrer af sammenspil og synergi!"

Verdens bedste koncertfilm
På Thanksgiving Day d. 25/11 1976 gik The Band på scenen for allersidste gang i Winterland Ballroom i San Fransisco. Med sig på scenen havde de bl.a. Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison, Neil Diamond - bare for at nævne et par stykker. Koncerten blev legendarisk og kom til at stå som den episke afslutning af en musikalsk æra præget af Woodstock Festival, protestsangere, blues og folk rock.

Filminstruktøren Martin Scorsese (Taxi Driver, Raging Bull m.fl.) dokumenterede koncerten, som senere blev udgivet under titlen The Last Waltz. Filmen blev kult og anses stadig for at være en af de bedste koncertfilm, der nogensinde er lavet.

The Last Waltz
18. marts kl. 20