Maleri af Christina Blåbjerg i Kulturhuset Brønden

Kunstværker i Brønden

Brønden har flere faste kunstværker udover periodiske udstillinger af forskellig karakter.

IT-caféen er aflyst

D. 17. december er IT-caféen desværre aflyst. Næste gang er d. 7. januar 2016.
Foto: To danske pas.

Pas i Brønden og Kilden

I kulturhusene Brønden og Kilden kan du ansøge om eller få fornyet dit pas. Mandage kl. 11-14 og torsdage kl. 14-17.
Plads til alle i Brøndbys fritidsliv

"Plads til alle" skydes i gang fredag den 10. november kl. 15 i Hvidovre til spændende arrangement, hvor bl.a. Helle Thorning-Schmidt, CEO i Save the Children International og Daniel Agger, grundlægger af The Agger Foundation taler.
Brætspilstirsdage i Kilden

Efterår og vinter er ofte brætspilsvejr. Du kan allerede låne brætspil på Brøndby-Bibliotekerne, og nu inviterer Kulturhuset Kilden også på brætspil den sidste tirsdag i måneden.
Lyshave ved Kilden 2017

Billeder fra en fantastisk kulturnat

Den 6. oktober '17 blev der afholdt Kulturnat i Brøndby for tredje år. Endnu en gang en aften med kulturelle oplevelser og fest i gaden for store og små. Se billeder fra aftenen her.
Bamser sidder i biografstol

Bamsebio i Brønden

Den sidste lørdag i måneden viser vi film for børn mellem 2-6 år. Nu kan du tage din bedste bamseven med i biografen. Filmen annonceres på en plakat i huset

Abonnér på Kulturhuset Kilden RSS