Kulturhuset Kilden

Forårets lukkedage i Brønden og Kilden

Kulturhusenes lukkedage i foråret 2017: 1. maj, 12+13. maj, 25. maj og 5. juni
Rosa sang og dansede i Kilden 1. april 2017

Rosa sang og dansede i Kilden

”Vov vov miav… vov vov miav”. Med hele salen som kor på dyrelyde kastede Rosa og Rødderne sig ud i et brag af en koncert i Kilden lørdag d. 1.april, og 230 glade børn og voksne sang og dansede med.
Tom Donovan (pressefoto)

Troubadouren Tom Donovan fyldte Kilden med irsk stemning

Torsdag den 2. marts blev Kilden fyldt af irske ballader og musik da den irsk troubadour Tom Donovan gæstede Brøndby. Det blev en underholdende aften med den garvede entertainer, der som havde en blanding af traditionelle irske ballader og egne sange at byde på, selvfølgelig krydret med den livgivende energi og humor, Donovan er kendt og elsket for til sine koncerter. En sand irsk aften i Kilden
Pressebillede: Djursland Spillemænd + Johs. Nørregaard Frandsen

Jeppe Aakjærs liv og lyrik begejstrede i Kilden

Harmonisk og fuldkommen kombination af oplysende foredrag og musikalitet! En rammende beskrivelse af arrangementet om Jeppe Aakjærs lyrik og liv, der blev afholdt lørdag den 25. februar i Kilden.
Katrine fra Lille Nørd m. band  - 4. februar 2017 i Kilden

Højt humør med Katrine i Kilden

Der var knald på både musik og humør, da Katrine fra Lille Nørd besøgte Kulturhuset Kilden lørdag d. 4. februar. 200 glade børn og voksne sang og dansede sammen med Katrine og hendes band. Der blev også sang-quizzet om dyr, og selvfølgelig vandt børnene over musikerne! Efter koncerten skrev Katrine autografer og stillede op til fotografering med børnene.
Oplev Brøndby Bladet forår 2107 (forside)

Oplev Brøndby Bladet - forår 2017

Det nye Oplev Brøndby Bladet er på gaden. Læs det her eller find det i kulturhusene Brønden og Kilden samt på Brøndbyvester Bibliotek.
illu: Ur

Nye åbningstider fra januar 2017

Kulturhusene Brønden og Kilden får nye åbningstider fra januar 2017. Begge huse får de samme åbningstider, der ser således ud: Man-tors 08.00-20.00, Fre: 08.00-19.00, Lør 10.00-17.00, Søn Lukket.
Duo Mosaik og stemning fra julematiné i Kilden 2016

Det summede af liv til årets julmatiné

Søndag den 4. december stod Brøndby Kunstforening for julematinéen i Kilden. Der blev lagt ud med fløjtespil af Musikskolens dygtige piger, fernisering af Helle Malling Becks billeder og en julehistorie. Siden hørte vi dejlig musik fra den store verden udført af Duo Mosaik. Kilden summede af liv og god stemning.
SMS-julekalender

Fra alle os til alle jer - SMS-julekalender

Tilmeld dig årets SMS-julekalender - der er både én for voksne og én for børn. "Julegaverne" af Merete Pryds Helle og "Juleløgnehistorier" af Carl Quist-Møller. God fornøjelse
værk af Malene Hammershøj

Udstilling - Malene Hammershøj

Fra mandag 31. oktober til lørdag. 26. november 2016 kan man opleve værker af billedkunstner Malene Hammershøj. Som anden generation af kunstnere i den fynske Hammershøjslægt står Malene Hammershøjs maleri for kvalitet og gode oplevelser.
Oplev Brøndby Bladet efterår 2016

Oplev Brøndby Bladet - Efteråret 2016

Brøndby Rådhus luftfoto

Det Mobile Museum særudstiller i september

Det Mobile Museum byder i september på en fin lille udstilling om vores smukke rådhus. Brøndby Rådhus blev indviet i 1959, tegnet af den kendte arkitekt Svenn Eske Kristensen og beskrevet som en jævn, smuk frakke om en beskeden og velfungerende bygning.
Syng Sammen Gruppen, forening

Syng Sammen Gruppen

Kan du li’ at synge så se her - det er måske lige noget for dig. I Syng Sammen Gruppen er det sangglæde der tæller.
Princh printservice

Print med Princh i Kilden og Brønden

Skal du udskrive noget? Du har mulighed for at printe direkte fra din mobil, tablet eller pc med printprogrammet Princh.
Kaare Norge (pressefoto)

Kaare Norge gæstede Kilden med skønne toner fra sin guitar

Trods det skønne solskin fandt mange Brøndbyborgere vej til Kilden for at høre Kaare Norge spille guitar til søndagsmatinéen den 8. maj.
King King

Prisbelønnet blues-rock fra Glasgow kommer til Brøndby

I løbet at bare fem-seks år har Glasgow-bandet King King formået at manifestere sig selv, som et af de hotteste britiske blues-rock bands.King King modtaget Best Album og Best Band priser i den ikoniske British Blues Awards i både 2012 og 2014.
The Last Waltz, 18. marts, Kulturhuset Kilden

The Last Waltz - Uhrban Stöjband & Friends gæster Kilden

Fredag den 18. marts kommer Uhrban Stöjband & Friends til Brøndby med deres livsbekræftende hyldestkoncert – The Last Waltz – verdens måske bedste koncertfilm af samme navn. Her vil der blive mulighed for at opleve musik af The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison, Neil Diamond og mange flere.
IT-café

Gratis IT-café i Kilden

Har du brug for hjælp til at komme med på digitaliseringsbølgen? Så mød op i Kulturhuset Brønden, Kilden eller på Brøndbyvester Bibliotek