Kulturhuset Kilden

Nyheder og atikler

kaffemøde!?

Café Kilden har sommerlukket

Fra uge 26 (24. juni) og åbner igen d. 12. august

WC

Renovering i Kilden

I juli renoverer vi i Kilden. Se hvordan det berører dig.
Foto: To danske pas.

Ingen pas i Kilden

Vi kan desværre ikke lave pas i Kilden i øjeblikket. Vi henviser til rådhuset
Oplev Brøndby Bladet - forår 2019

Oplev Brøndby Bladet - forår 2019

Det nye Oplev Brøndby Bladet er på gaden.
Infoskærme

Infoskærm

Hvor står faglitteraturen i biblioteket? Hvilket mødelokale skal vi være i? Er der nogle spændende arrangementer i Brøndby? Det og meget mere kan vores infoskærm hjælpe med.
Grafik: Tallerken og bestik

Dagens ret

Du kan købe dagens ret i Café Kilden for 35 kr. Ugens menu kan du se i caféen hver mandag.
Kaj

It hjælp i Kilden

Hver onsdag fra kl. 13-15 sidder Kaj klar til at hjælpe med IT
Oplev Brøndby Bladet - efterår 2018

Oplev Brøndby Bladet - efterår 2018

Det nye Oplev Brøndby Bladet er på gaden.
Køb Robotelefanten og andre historier digtet af børn

KØB ROBOTELEFANTEN

Bogen er skrevet af alle Brøndbys 0. klasser, udgivet af Brøndby Kommune og del af samarbejdet mellem skoler, biblioteker og kulturhuse i Brøndby.
Lyshave ved Kilden 2017

Billeder fra en fantastisk kulturnat

Den 6. oktober '17 blev der afholdt Kulturnat i Brøndby for tredje år. Endnu en gang en aften med kulturelle oplevelser og fest i gaden for store og små. Se billeder fra aftenen her.
Brøndby Kulturnat program 2017

Brøndby Kulturnat 2017 Program

Læs om alt det du kan opleve på årets Brøndby Kulturnat 2017 i programmet her.
MobilePay

Betal med MobilePay i Café Kilden

Køb f.eks. dagens ret for 35 kr. Spørg efter menuen i Caféen.
Rosa sang og dansede i Kilden 1. april 2017

Rosa sang og dansede i Kilden

”Vov vov miav… vov vov miav”. Med hele salen som kor på dyrelyde kastede Rosa og Rødderne sig ud i et brag af en koncert i Kilden lørdag d. 1.april, og 230 glade børn og voksne sang og dansede med.
Tom Donovan (pressefoto)

Troubadouren Tom Donovan fyldte Kilden med irsk stemning

Torsdag den 2. marts blev Kilden fyldt af irske ballader og musik da den irsk troubadour Tom Donovan gæstede Brøndby. Det blev en underholdende aften med den garvede entertainer, der som havde en blanding af traditionelle irske ballader og egne sange at byde på, selvfølgelig krydret med den livgivende energi og humor, Donovan er kendt og elsket for til sine koncerter. En sand irsk aften i Kilden
Pressebillede: Djursland Spillemænd + Johs. Nørregaard Frandsen

Jeppe Aakjærs liv og lyrik begejstrede i Kilden

Harmonisk og fuldkommen kombination af oplysende foredrag og musikalitet! En rammende beskrivelse af arrangementet om Jeppe Aakjærs lyrik og liv, der blev afholdt lørdag den 25. februar i Kilden.
Katrine fra Lille Nørd m. band  - 4. februar 2017 i Kilden

Højt humør med Katrine i Kilden

Der var knald på både musik og humør, da Katrine fra Lille Nørd besøgte Kulturhuset Kilden lørdag d. 4. februar. 200 glade børn og voksne sang og dansede sammen med Katrine og hendes band. Der blev også sang-quizzet om dyr, og selvfølgelig vandt børnene over musikerne! Efter koncerten skrev Katrine autografer og stillede op til fotografering med børnene.
illu: Ur

Nye åbningstider fra januar 2017

Kulturhusene Brønden og Kilden får nye åbningstider fra januar 2017. Begge huse får de samme åbningstider, der ser således ud: Man-tors 08.00-20.00, Fre: 08.00-19.00, Lør 10.00-17.00, Søn Lukket.
Duo Mosaik og stemning fra julematiné i Kilden 2016

Det summede af liv til årets julmatiné

Søndag den 4. december stod Brøndby Kunstforening for julematinéen i Kilden. Der blev lagt ud med fløjtespil af Musikskolens dygtige piger, fernisering af Helle Malling Becks billeder og en julehistorie. Siden hørte vi dejlig musik fra den store verden udført af Duo Mosaik. Kilden summede af liv og god stemning.
SMS-julekalender

Fra alle os til alle jer - SMS-julekalender

Tilmeld dig årets SMS-julekalender - der er både én for voksne og én for børn. "Julegaverne" af Merete Pryds Helle og "Juleløgnehistorier" af Carl Quist-Møller. God fornøjelse
værk af Malene Hammershøj

Udstilling - Malene Hammershøj

Fra mandag 31. oktober til lørdag. 26. november 2016 kan man opleve værker af billedkunstner Malene Hammershøj. Som anden generation af kunstnere i den fynske Hammershøjslægt står Malene Hammershøjs maleri for kvalitet og gode oplevelser.
Oplev Brøndby Bladet efterår 2016

Oplev Brøndby Bladet - Efteråret 2016

Det nye Oplev Brøndby Bladet er på gaden. Læs det her eller find det i kulturhusene Brønden og Kilden samt på Brøndbyvester Bibliotek.
Brøndby Rådhus luftfoto

Det Mobile Museum særudstiller i september

Det Mobile Museum byder i september på en fin lille udstilling om vores smukke rådhus. Brøndby Rådhus blev indviet i 1959, tegnet af den kendte arkitekt Svenn Eske Kristensen og beskrevet som en jævn, smuk frakke om en beskeden og velfungerende bygning.
Syng Sammen Gruppen, forening

Syng Sammen Gruppen

Kan du li’ at synge så se her - det er måske lige noget for dig. I Syng Sammen Gruppen er det sangglæde der tæller.
Princh printservice

Print med Princh i Kilden og Brønden

Skal du udskrive noget? Du har mulighed for at printe direkte fra din mobil, tablet eller pc med printprogrammet Princh.
Kaare Norge (pressefoto)

Kaare Norge gæstede Kilden med skønne toner fra sin guitar

Trods det skønne solskin fandt mange Brøndbyborgere vej til Kilden for at høre Kaare Norge spille guitar til søndagsmatinéen den 8. maj.
King King

Prisbelønnet blues-rock fra Glasgow kommer til Brøndby

I løbet at bare fem-seks år har Glasgow-bandet King King formået at manifestere sig selv, som et af de hotteste britiske blues-rock bands.King King modtaget Best Album og Best Band priser i den ikoniske British Blues Awards i både 2012 og 2014.
The Last Waltz, 18. marts, Kulturhuset Kilden

The Last Waltz - Uhrban Stöjband & Friends gæster Kilden

Fredag den 18. marts kommer Uhrban Stöjband & Friends til Brøndby med deres livsbekræftende hyldestkoncert – The Last Waltz – verdens måske bedste koncertfilm af samme navn. Her vil der blive mulighed for at opleve musik af The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison, Neil Diamond og mange flere.